Zeeuws Scandinavische Lodge

Zeeuws Scandinavische Lodge

Onze Zeeuws Scandinavische Lodges zijn door onszelf ontwikkeld. Deze unieke accommodaties zijn echte familie onderkomens.

Beneden beschikt het huisje over 1 slaapkamer, douche-ruimte met toilet, open keuken met woonkamer en boven is een slaapvide met nog eens 4 slaapplaatsen. Totaal zijn de Lodges derhalve geschikt voor 6 personen.

De Lodge beschikt verder over een tv, volledige inventaris, buitenmeubilair en nieuw vanaf seizoen 2018 een pelletkachel! Zo is de Lodge vanaf april t/m oktober een heerlijk onderkomen!

Buiten is een ruime tuin met voldoende privacy. De tuin is niet omheind, maar heeft een natuurlijke afscheiding naar het naastgelegen perceel.

In de winter 2021 / 2022 zijn onze Lodges volledig ge-restyled door Studio Sisz interieurontwerp!

Foto

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp