Zeeuws Scandinavische Lodge

Onze Zeeuws Scandinavische Lodges zijn door onszelf ontwikkeld. Deze unieke accommodaties zijn echte familie onderkomens.

Beneden beschikt het huisje over 1 slaapkamer, douche-ruimte met toilet, open keuken met woonkamer en boven is een slaapvide met nog eens 4 slaapplaatsen. Totaal zijn de Lodges derhalve geschikt voor 6 personen.

De Lodge beschikt verder over een tv, volledige inventaris, buitenmeubilair en nieuw vanaf seizoen 2018 een pelletkachel! Zo is de Lodge vanaf april t/m oktober een heerlijk onderkomen!

Buiten is een ruime tuin met voldoende privacy. De tuin is niet omheind, maar heeft een natuurlijke afscheiding naar het naastgelegen perceel.

Foto

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!

Kijk alvast even rond...

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp