Zeeuws Scandinavische Cabin

Zeeuws Scandinavische Cabin

De Zeeuws Scandinavische Cabin is geheel gelijkvloers, heeft een grote ruimte buiten en is uniek ontworpen door en voor de Gorishoekse Hoeve!

Maar staan deze huisjes dan al niet ergens? Nee, dat is juist het bijzondere van onze accommodaties. Samen met lokale ondernemers ontwikkelen we de accommodaties, waardoor ze naast bijzonder ook zeer uniek zijn.

De Cabins beschikken over 2 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een veranda. De Cabins worden duurzaam verwarmd middels een palletkachel en zijn volledig van hout opgebouwd. Vanzelfsprekend mag een inloopdouche en verder sanitair niet ontbreken. In de woonkamer kunt u ook nog 2 personen laten slapen op een comfortabele slaapbank, waardoor onze Cabins geschikt zijn voor 4 + 2 personen. Alles is in tegenstelling tot onze Lodges gelijkvloers.

Heerlijk genieten in uw eigen accommodatie!

In de winter van 2021/2022 zijn onze Cabins volledig ge-restyled door Studio Sisz interieurontwerp!

Foto

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp