Wie zijn wij?

de Gorishoekse Hoeve

De Gorishoekse Hoeve bestaat uit 2 kampeerlocaties en een restaurant.

Kampeerlocaties

Tegenwoordig spreken we over locatie Gorishoek en locatie de Hoeve, maar vroeger waren dit twee aparte campingbedrijven. Op beide locaties bevinden zich natuurlijk de nodige faciliteiten, zoals goed sanitair, speeltuinen en WIFI. Maar elk terrein heeft ook zijn specifieke kenmerken. Onze website is niet opgesplitst in deze twee bedrijven, maar waar nodig worden beide bedrijven apart toegelicht. Voor ons restaurant is wel een aparte website beschikbaar.

Locatie Gorishoek

Deze locatie vormt de hoofdlocatie van de Gorishoekse Hoeve en heeft de meeste faciliteiten op het terrein. Op locatie Gorishoek vindt u het zwembad, het restaurant en ook het animatieteam in de zomermaanden houdt hier haar activiteiten. Locatie Gorishoek biedt ruimte aan 125 jaarplaatsen, 20 toeristische plaatsen en alle verhuur-objecten (van compleet ingerichte tenten tot de lodges) bevinden zich op dit terrein.

Locatie de Hoeve

Deze locatie is met circa 70 jaarplaatsen, 6 toeristische plaatsen (waaronder 3 verharde camperplaatsen) iets kleiner. Het terrein wordt gekenmerkt door haar groene uitstraling, ook wel het groene hart van de Gorishoekse Hoeve genoemd. Het terrein van de jaarplaatsen heeft graspaden en is volledig autovrij! U parkeert uw auto aan de buitenkant van het terrein, op loopafstand van uw caravan.

Restaurant SMAEK

Het restaurant, restaurant SMAEK, op de Gorishoekse Hoeve is toegankelijk onze gasten, maar ook voor gasten van buitenaf. Elke ochtend starten we met de verkoop van verse broodjes, vanaf 12.00 uur is restaurant SMAEK een self-service restaurant en vanaf 17.00 uur a-la-carte.

Onze mogelijkheden

Ingerichte tenten

Big Oak

Onze nieuwste aanwinst, de Big Oak! Een de Waard tent, geschikt voor 6 personen met toilet

Lees verder »
Luchtfoto de gorishoekse hoeve
Ons bedrijf

Wie zijn wij?

de Gorishoekse Hoeve De Gorishoekse Hoeve bestaat uit 2 kampeerlocaties en een restaurant. Kampeerlocaties Tegenwoordig

Lees verder »
Ingerichte tenten

Tipitent

Op de Gorishoekse Hoeve hebben we al vanaf seizoen 2014 tipitenten beschikbaar voor de verhuur.

Lees verder »
Ingerichte tenten

Safaritent

Op de Gorishoekse Hoeve zijn 6 safaritenten van dit type beschikbaar voor de verhuur, allemaal

Lees verder »

Waar komt de naam ‘Gorishoekse Hoeve’ vandaan?

Voorheen (voor het samengaan van beide bedrijven) waren enkel de twee camping-bedrijven bekend onder hun eigen naam, camping Gorishoek en camping de Hoeve, maar door uitbreiding met een restaurant hebben we er voor gekozen ons totale bedrijf ‘de Gorishoekse Hoeve’ te noemen.

Waar komt de naam ‘de Gorishoekse Hoeve’ vandaan? Aan de entree van camping Gorishoek, de hoofdlocatie van de Gorishoekse Hoeve, zijn de receptie en het restaurant gelegen in 1 gebouw. Vroeger was dit gebouw een boerderij (een hoeve) en het gebied waar ons bedrijf zich bevindt heet ‘Gorishoek’.

Dat we nadien als camping Gorishoek en camping de Hoeve zijn samengegaan, geeft de keuze voor ‘de Gorishoekse Hoeve’ een dubbele betekenis.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp