Verblijfsmogelijkheden 2020

Het zijn vreemde tijden en we moeten allemaal een weg zoeken naar wat nog wel kan, wat niet kan en hoe we hier mee om moeten gaan. In de afgelopen weken zijn de maatregelen en richtlijnen per week aangepast en sinds 6 mei hebben we een ‘doorkijk’ / ‘perspectief’ gekregen naar de komende zomer. Belangrijk voor alle verblijfsmogelijkheden zijn de landelijke richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen
  • Heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis

LANDELIJKE MAATREGELEN VS MAATREGELEN ZEELAND

Tot 15 juni 2020 waren de regels en voorschriften in Zeeland anders dan in de rest van Nederland. Echter, vanaf 15 juni jl. zal ook Zeeland de landelijke richtlijnen volgen. 

De laatste versoepeling per 15 juni was het openstellen van onze sanitaire voorzieningen, waardoor we per direct open zijn voor het kamperen en voor de verhuur van onze safaritenten.

Een tweetal accommodaties, de nieuwe tipi-tenten en de de Waard piramidetenten zullen vanaf 3 juli beschikbaar komen. Door een flinke vertraging in de levering van deze tenten zullen we ze niet eerder beschikbaar hebben.

Maatregelen op de Gorishoekse Hoeve

Op de Gorishoekse Hoeve gelden dezelfde richtlijnen als in heel Nederland. Op de plaatsen, waar wij verantwoordelijk voor zijn, zullen we u zoveel mogelijk faciliteren in een veilig verblijf en zullen we drukte proberen te voorkomen. We zijn hierbij natuurlijk ten alle tijden afhankelijk van uw gedrag op ons terrein. We vragen u dan ook zich te gedragen naar deze landelijke richtlijnen, waardoor we met zijn allen een mooie, veilige en fantastische zomer kunnen beleven!

Mogelijkheden per accommodatie

In onderstaand overzicht ziet u direct, wanneer elke accommodatie beschikbaar is. Boeken kunt u vanzelfsprekend al direct….

de Waard piramidetent

vanaf 3 juli
Nieuw

Tipi-tent

vanaf 3 juli
NIEUW

Zeeuws Scandinavische Lodge

per direct te huur

Zeeuws Scandinavische Cabin

per direct te huur

Kamperen

vanaf 15 juni

Safaritent XXL

vanaf 15 juni

Vintage caravan

per direct te huur

Safaritent

vanaf 15 juni

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp