Verblijfsmogelijkheden 2020

Het zijn vreemde tijden en we moeten allemaal een weg zoeken naar wat nog wel kan, wat niet kan en hoe we hier mee om moeten gaan. In de afgelopen weken zijn de maatregelen en richtlijnen per week aangepast en sinds 6 mei hebben we een ‘doorkijk’ / ‘perspectief’ gekregen naar de komende zomer. Belangrijk voor alle verblijfsmogelijkheden zijn de landelijke richtlijnen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen
  • Heb je verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis

LANDELIJKE MAATREGELEN VS MAATREGELEN ZEELAND

Er zijn landelijke maatregelen, waar we ons allemaal aan moeten houden. Maar regio-gebonden kunnen extra maatregelen gelden, die door de desbetreffende veiligheidsregio (voor ons VeiligheidsRegio Zeeland) worden voorgeschreven. Om die reden kan het zijn, dat de voor ons geldende maatregelen anders zijn als maatregelen in andere delen van Nederland.

De landelijke maatregelen staan opgenomen op www.rijksoverheid.nl en de maatregelen vanuit de VRZ kunt u nalezen op www.zeelandveilig.nl.

MAATREGELEN VOOR DE GORISHOEKSE HOEVE

Op dit moment (vrijdag 8 mei 2020) zijn de volgende maatregelen bij ons bekend en voor ons bedrijf van toepassing. We wijzen u erop, dat gedurende de afgelopen weken de maatregelen regelmatig zijn aangepast. Op het moment dat de maatregelen opnieuw worden aangepast, zullen we dit via onze website kenbaar maken.

Jaarplaatsen / gasten met eigen sta-caravan

Per 1 mei mogen deze gasten zelf weer recreatief overnachten in hun eigen sta-caravan, indien deze beschikt over eigen sanitaire voorzieningen.

Te bezetten toeristische slaapplaatsen

Van onze totale capaciteit aan slaapplaatsen (toeristische slaapplaatsen op kampeerplaatsen en verhuur-accommodaties) mogen we een beperkt aantal slaapplaatsen verhuren. In onderstaand overzicht wordt dit duidelijk gemaakt:

Per 1 mei: 15% slaapplaatsen

Per 15 mei: 50% slaapplaatsen

Per 29 mei: 75% slaapplaatsen

Per 1 juli: 100% slaapplaatsen

Sanitair

Landelijk is bepaald, dat per 1 juli 2020 de gezamenlijke sanitairgebouwen weer open mogen en daarmee de campings en vakantieparken weer volledig open kunnen. Vanzelfsprekend zullen er in de gezamenlijke gebouwen wel de nodige maatregelen getroffen moeten worden. Gevolg is wel, dat tot 1 juli de accommodaties die afhankelijk zijn van dit gezamenlijk sanitair, niet open kunnen. 

Per 8 mei 2020 is per direct het afstorten van een chemisch toilet wel toegestaan.

Faciliteiten

Op dit moment is het nog onduidelijk wat de mogelijkheden zijn voor ons zwembad. We zorgen in ieder geval dat het zwembad met Hemelvaart gereed is voor gebruik en afhankelijk van de te nemen maatregelen zullen we open gaan. De horeca zou vanaf 1 juni haar deuren weer kunnen openen, maar vanaf Hemelvaartweekend zullen we in ieder geval starten met een bezorgservice op ons terrein. De speeltuin is geopend, maar houdt wel rekening met de landelijk geldende omgangsmaatregelen.

Mogelijkheden per accommodatie

In onderstaand overzicht ziet u direct, wanneer elke accommodatie beschikbaar is. Boeken kunt u vanzelfsprekend al direct….

de Waard piramidetent

vanaf 1 juli
Nieuw

Tipi-tent

nog niet bekend....

Zeeuws Scandinavische Lodge

per direct te huur

Zeeuws Scandinavische Cabin

per direct te huur

Kamperen

vanaf 1 juli

Safaritent XXL

vanaf 1 juli

Vintage caravan

per direct te huur

Safaritent

vanaf 1 juli