Op de Gorishoekse Hoeve zijn 4 tipitenten beschikbaar voor de verhuur, bij elkaar gelegen op een speciaal daarvoor ingericht veld. Middels groen heeft u uw eigen plekje, maar omdat ze toch bij elkaar liggen zijn de tenten ook prima geschikt voor groepen.

Elke tent biedt ruimte aan 4 personen. In elke tent zijn 4 vaste bedden (op pallets, met goede matrassen) beschikbaar, met 1x een 2-persoonsbed en twee losse bedden. De tipitent heeft geen slaapcompartimenten. Binnen is er naast de bedden ook nog ruimte om te zitten. De tenten zijn verrassend ruim (een diameter van 6,5m) en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de tent over verwarming, een koelbox op electra, volledige inventaris (potten / pannen / bestek / e.d.). Buiten vindt u het buitenkeukentje en een picknicktafel.

Om lekker te genieten van kunt u ook nog in een van de strandstoelen plaats nemen. Aan de tipitent kunt u de Tarp ritsen, waardoor en een ruime luifel ontstaat van 6 meter breed (!). Dit is ook ideaal als het eens wat minder weer is, kunt u nog steeds heerlijk buiten zitten.

Wij zeggen altijd dat een overnachting in een tipitent het echte kampeergevoel geeft, alleen dan met alle luxe van nu. U hoeft niet te slepen met uw eigen tent, u hoeft niet te slapen op een luchtbed, maar u kunt wel genieten van al het moois kamperen u biedt!

Foto

Even rondkijken

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!