Televisie

Op de Gorishoekse Hoeve hebben we een vast kabelnet liggen, gelijk aan elk kabeltelevisie-netwerk in heel Zeeland. De aanbieder van het televisiesignaal is Delta NV.

Met name voor onze vaste gast gaat er in 2018 het een en ander veranderen:

  • Per 1 mei 2018 zijn de tv-zenders ARD, ZDF, WDR, BBC 1, TV5 Monde niet meer via het analoge signaal te bekijken, maar alleen nog digitaal
  • Vanaf 20 augustus 2018 stoppen alle analoge tv- en radiozenders. Vanaf dan kijkt iedereen in Zeeland alleen nog digitale tv en radio!

Hieronder vindt u in het kort nog even de verschillende opties om uw gasten digitaal tv te laten kijken:

Digitaal zonder smartcard: Digitaal kijken zonder smartcard is de snelste optie wanneer het tv toestel gecertificeerd is met een ingebouwde digitale tuner (DVB-C). Op DELTA.nl/kijkenzondersmartcard vindt u een eenvoudig stappenplan.

Digitaal met Minidecoder: Is het tv toestel niet voorzien van een ingebouwde digitale tuner? Dan is de Minidecoder wellicht de oplossing. De Minidecoder is dé instap-optie voor digitaal kijken en luisteren. Ga naar DELTA.nl/mkb/minidecoder voor meer informatie.

Digitaal met smartcard: Nóg meer HD-kwaliteit en extra veel zenderkeuze voor uw gasten? Dan is digitaal kijken met smartcard dé oplossing. Op deze manier kijken zij naar 82 digitale zenders, waarvan 32 in HD-kwaliteit. Meer weten over de mogelijkheden? Ga naar DELTA.nl/kijkenmetsmartcard.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp