Op de Gorishoekse Hoeve zijn 6 safaritenten beschikbaar voor de verhuur, allemaal bij elkaar gelegen op loopafstand van het sanitair en alle andere faciliteiten. In 2017 hebben we reeds 1 nieuwe safaritent geplaatst en voor seizoen 2018 zullen alle safaritenten vervangen worden door deze nieuwe tent.

In de safaritent zelf is geen sanitair aanwezig, maar verder is de tent van alle gemakken voorzien. De tent heeft 2 slaapcompartimenten, afgescheiden met houten wanden. Het ene slaapcompartiment heeft een 2-persoonsbed, de andere heeft 2 stapelbedden. Hierdoor zijn de safaritenten geschikt voor maximaal 6 personen. Verder heeft de safaritent de beschikking over een keukentje, een eethoek en buiten natuurlijk heerlijke stoelen om lekker van de vakantie te genieten.

Geen sanitair is een bewuste keuze voor ons! Op loopafstand (100m) heeft u de beschikking over ons in 2017 gerenoveerde sanitair.

Even rondkijken…

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!