Safaritent

Op de Gorishoekse Hoeve zijn 6 safaritenten van dit type beschikbaar voor de verhuur, allemaal bij elkaar gelegen op loopafstand van het sanitair en alle andere faciliteiten. In 2018 zijn de safaritenten vernieuwd.

In dit type safaritent zelf is geen sanitair aanwezig, maar verder is de tent van alle gemakken voorzien. De tent heeft 2 slaapcompartimenten, afgescheiden met houten wanden. Het ene slaapcompartiment heeft een 2-persoonsbed, de andere heeft 2 stapelbedden. Hierdoor zijn de safaritenten geschikt voor maximaal 6 personen. Verder heeft de safaritent de beschikking over een keukentje, een eethoek en buiten natuurlijk heerlijke stoelen om lekker van de vakantie te genieten.

Geen sanitair is een bewuste keuze voor ons! Op loopafstand (100m) heeft u de beschikking over ons in 2017 gerenoveerde sanitair.

Even rondkijken…

[vrview img=”https://www.gorishoeksehoeve.nl/wp-content/uploads/2018/02/safari-360.jpg” width=”800″ height=”400″ ]

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp