Safaritent SUPER

In 2019 is ons aanbod uitgebreid met een nieuwe safaritent, de safaritent SUPER. Wat onderscheidt deze tent van de bestaande safaritenten op de Gorishoekse Hoeve?

De safaritent SUPER is een zeer ruime tent (binnentent 9 x 5m) en biedt plaats aan 6 personen. Er zijn drie slaapkamers (2 x slaapkamer met 2 bedden en 1 x bedstee met twee-persoonsbed).

Naast de slaapkamers biedt deze tent eigen sanitaire voorzieningen, bestaande uit een toilet en wastafel. Voor een douche hebben we niet gekozen, dit kunt u op korte loopafstand doen in ons sanitairgebouw (gerenoveerd winter 2019). De ruime keuken is zelfs ingericht met een vaatwasser en in de ruime woonkamer is zelfs een TV.

De tenten zijn opgesteld op ruime percelen met voldoende ruimte rondom de tent. De auto parkeert u bij de tent.

Foto

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp