Vanaf komend seizoen (2019) zal ons verhuur-aanbod uitgebreid worden met 3 extra safaritenten, de safaritent SUPER. Wat onderscheidt deze tent van de bestaande safaritenten op de Gorishoekse Hoeve?

Ruime tent

De safaritent SUPER is een zeer ruime tent (binnentent 9 x 5m) en biedt plaats aan 6 personen. Er zijn drie slaapkamers (2 x slaapkamer met 2 bedden en 1 x bedstee met twee-persoonsbed).

Luxe ingericht

Naast de slaapkamers biedt deze tent eigen sanitaire voorzieningen, bestaande uit een toilet en wastafel. Voor een douche hebben we niet gekozen, dit kunt u op korte loopafstand doen in ons sanitairgebouw (gerenoveerd winter 2019). De ruime keuken is zelfs ingericht met een vaatwasser en in de ruime woonkamer is zelfs een TV.

Ruime plaatsen

De tenten worden opgesteld op ruime percelen met voldoende ruimte rondom de tent. De auto parkeert u bij de tent.

Foto-materiaal

Op dit moment zijn er nog geen foto’s beschikbaar van de binnenkant van de tent, omdat ze nog niet opgebouwd zijn. Wel hebben we een aantal foto’s van de buitenkant en een aantal sfeer-foto’s van de binnenkant. Dit zijn nogmaals geen foto’s van de werkelijke situatie.

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!