Restaurant SMAEK

Restaurant SMAEK

Vanaf vrijdag 5 juni zal restaurant SMAEK haar deuren weer openen!

Sinds de dag dat we vorig seizoen de deuren sloten en nu is er veel veranderd.

De horeca heeft haar deuren officieel per 1 juni weer mogen openen en aan het uit eten zijn vele regels verbonden.

Tevens ontvingen we vele jaren veel groepen voor bijvoorbeeld kraamfeesten, bruiloften, verjaardagen en andere partijen en was ons restaurant voor onze recreatieve gasten ook de plaats voor de nodige festiviteiten. Dit alles is in deze tijden nog niet mogelijk.

Voor restaurant SMAEK heeft het ertoe geleid, dat we een nieuw concept hebben voor 2020 en als het goed is ook voor de komende jaren. U zult dus een aantal veranderingen ervaren tijdens uw bezoek aan ons restaurant, maar wij denken dat deze veranderingen niets af doen aan onze kwaliteit, sfeer en beleving. Sterker nog, we denken dat het bijdraagt aan een relaxe, prettige en ongedwongen sfeer en we hopen u graag binnenkort te ontvangen voor een heerlijk bakje koffe, lekker drankje of hapje eten!

Nieuw concept 2020

Restaurant SMAEK zal met ingang van seizoen 2020 haar concept veranderen. Wat gaat er veranderen?

 • Tussen 8.30 – 10.00 uur afhaal van uw broodjes (welke u online kunt bestellen) en de mogelijkheid tot ontbijt
 • Tussen 12.00 -17.00 uur self-service in ons gehele restaurant en op het terras. ‘Self service met de kwaliteit van een restaurant’. Self service betekent in geen geval inleveren op kwaliteit. Ons keukenteam bereidt met hetzelfde enthousiasme en expertise uw gerechten. Ongedwongen uit eten in een heerlijke sfeer!
 • Vanaf 17.00 uur a-la-carte bij SMAEK! Heerlijk eten in een leuke sfeer met bediening aan uw tafel
 • Vanaf 17.00 uur de mogelijkheid tot het afhalen van maaltijden en frietjes, welke u vooraf gemakkelijk online kunt bestellen!

Verse broodjes

Bestel online en haal de volgende dag op tussen 8.30 - 10.00 uur

Self-service

tussen 12.00 -17.00 uur self-service in ons gehele restaurant

A la carte bij SMAEK

Vanaf 17.00 uur

Afhaal van SMAEK

Bestel online en kies uw gewenste tijd

Corona-maatregelen bij SMAEK

We zullen in deze tijd, zolang het COVID-19 virus nog onder ons is en zolang de maatregelen gelden moeten werken onder een aangepast protocol.

Hoe gaan we het doen?

 • In het restaurant zijn looproutes aangebracht
 • Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijk huishouden die uit meer personen bestaat, binnen 1,5m van elkaar zitten
 • Voor zowel op het terras als binnen in het restaurant geldt, dat gasten alleen mogen zitten aan een tafel, niet staan.
 • Voor het diner in de avond is reserveren verplicht voor zowel het terras als binnen
 • Voor een lunch binnen is reserveren verplicht
 • Bij het reserveren van een tafel, bij binnenkomst in ons restaurant of bij het plaatsnemen op ons terras zal een medewerker u vragen of u verkouden bent of griepklachten heeft. Bij een vermoeden hiervan is het mogelijk dat wij u zullen weigeren.
 • Het afrekenen doet u bij voorkeur contactloos

Wij zullen ons personeel elke dag vragen of zij last van verhoudheid of griepklachten hebben. Op het moment, dat u als gast en ons personeel geen klachten heeft, is het toegestaan u te bedienen binnen 1,5m. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan zullen wij onze bediening hierop aanpassen.