Restaurant SMAEK

Restaurant SMAEK

Vanaf 5 juni waren onze deuren geopend en zondag 4 oktober zal onze laatste dag van dit seizoen weer al zijn. Voor ons, zoals voor alle horeca, is het jaar 2020 een bijzonder jaar geweest. 

In eerste instantie was het natuurlijk een heel lastig jaar met veel extra regels, veel zorg voor de gast en het personeel. Maar anderzijds ook veel begrip bij onze gasten en uiteindelijk nog een mooi zomerseizoen gedraaid.

Het ontvangen van groepen is in deze tijd natuurlijk nog steeds lastig en om die reden zullen we de komende periode ook niet boekbaar zijn voor groepen en partijen. 

We hopen u in een van de komende weekenden nog een keer welkom te mogen heten en anders tot volgend seizoen!

team SMAEK

Nieuw concept 2020

Restaurant SMAEK heeft met ingang van seizoen 2020 haar concept veranderd. Wat is er veranderd?

 • Tussen 8.30 – 10.00 uur afhaal van uw broodjes (welke u vooraf dient te bestellen, dit kan ook online!)
 • Tussen 12.00 -17.00 uur self-service in ons gehele restaurant en op het terras. ‘Self service met de kwaliteit van een restaurant’. Self service betekent in geen geval inleveren op kwaliteit. Ons keukenteam bereidt met hetzelfde enthousiasme en expertise uw gerechten. Ongedwongen uit eten in een heerlijke sfeer!
 • Vanaf 17.00 uur a-la-carte bij SMAEK! Heerlijk eten in een leuke sfeer met bediening aan uw tafel
 • Vanaf 17.00 uur de mogelijkheid tot het afhalen van maaltijden en frietjes, welke u vooraf gemakkelijk online kunt bestellen!

Verse broodjes

Bestel online en haal de volgende dag op tussen 8.30 - 10.00 uur

Self-service

tussen 12.00 -17.00 uur self-service in ons gehele restaurant

A la carte bij SMAEK

Vanaf 17.00 uur

Afhaal van SMAEK

Bestel online en kies uw gewenste tijd

Corona-maatregelen bij SMAEK

We zullen in deze tijd, zolang het COVID-19 virus nog onder ons is en zolang de maatregelen gelden moeten werken onder een aangepast protocol.

Hoe gaan we het doen?

 • In het restaurant zijn looproutes aangebracht
 • Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijk huishouden die uit meer personen bestaat, binnen 1,5m van elkaar zitten
 • Voor zowel op het terras als binnen in het restaurant geldt, dat gasten alleen mogen zitten aan een tafel, niet staan.
 • Voor het diner in de avond is reserveren verplicht voor zowel het terras als binnen
 • Voor een lunch binnen is reserveren verplicht
 • Bij het reserveren van een tafel, bij binnenkomst in ons restaurant of bij het plaatsnemen op ons terras zal een medewerker u vragen of u verkouden bent of griepklachten heeft. Bij een vermoeden hiervan is het mogelijk dat wij u zullen weigeren.
 • Het afrekenen doet u bij voorkeur contactloos

Wij zullen ons personeel elke dag vragen of zij last van verhoudheid of griepklachten hebben. Op het moment, dat u als gast en ons personeel geen klachten heeft, is het toegestaan u te bedienen binnen 1,5m. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan zullen wij onze bediening hierop aanpassen.