petit restaurant SMAEK

Seizoen 2022 is weer begonnen! Vanaf 1 april hebben wij onze deuren weer geopend!

We hebben onze kaart aangepast met nieuwe, verrassende gerechten en ons restaurant weer even opgefrist qua inrichting. Een gezellige, huiselijke sfeer binnen en buiten, waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Nieuwe bieren, verrassende cocktails, lekkere appetizers/bites voor bij de borrel, heerlijke dag- en avondkaart in een relaxte omgeving.

Onze openingstijden zijn ruim (zie hieronder), reserveren is telefonisch mogelijk, maar kom gerust ook even langs als u toevallig in de buurt bent.

Onze kaart hebben we ook opgenomen op onze website, zodat u vooraf alvast kunt kijken. Zoals u van ons inmiddels gewend bent, hebben we de mogelijkheid op eten af te halen (take away). Al onze take away gerechten zijn opgenomen op een apart overzichtelijk kaartje. 

Helaas zijn ook wij genoodzaakt om onze prijzen te verhogen tov van voorgaande jaren, door de sterk gestegen inkoopprijzen. 

Openingstijden
September

Maandag en dinsdag

11.00 – 16.00 uur

SMAEK is op maandag en dinsdag alleen geopend voor de lunch.

Woensdag en donderdag

Gesloten

Brasserie de Zeester (5 min loopafstand) is geopend voor de lunch en het diner.

Vrijdag t/m zondag

geopend vanaf 11.00 uur voor de lunch en diner. Keuken is geopend tot 20.30 uur.

Onze kaart

U kunt op de afbeeldingen van de verschillende kaarten klikken voor een duidelijke vergroting.

Dagkaart

12.00 – 16.00 uur

Avondkaart

17.00 – 20.00 uur

Drankkaart

gehele dag

Take away kaart

Heerlijk genieten bij uw accommodatie van een van onze gerechten? Dat kan! We hebben een speciale take-away kaart met een selectie van onze gerechten en natuurlijk de frietjes met snacks.

Hoe werkt het? 

In de maand september hebben wij voor onze gasten take-away op maandag en dinsdag. Geeft u uw bestelling door voor 16.00 uur en we spreken een tijdstip met u af! Op woensdag en donderdag is ons restaurant gesloten.

Op vrijdag t/m zondag kunt u uw bestellingen doorgeven tot uiterlijk 19.00 uur, waarbij u tot uiterlijk 20.00 uur uw bestelling kunt afhalen.

Hoe bestelt u?

U kunt dit gewoon doen aan de balie in ons restaurant of door even te bellen naar 0166-662457

Gallerij