Kamperen

Op de Gorishoekse Hoeve kunt u zowel op camping de Hoeve als op camping Gorishoek kamperen met uw tent of caravan.

Camping de Hoeve

Kamperen op de Gorishoekse Hoeve

Op camping de Hoeve kamperen, betekent kamperen op een rustige locatie maar toch met alle benodigde faciliteiten. De meeste faciliteiten, zoals het zwembad en het restaurant, bevinden zich op camping Gorishoek, maar dit is op circa 5 min. loopafstand van uw kampeerplaats.

Op camping de Hoeve hebben we 10 kampeerplaatsen beschikbaar, waaronder 3 speciaal verharde camperplaatsen. De kampeerplaatsen beschikken allemaal over een 6 ampere stroomaansluiting.

Midden op het terrein van camping de Hoeve bevindt zich het verwarmde sanitairgebouw en verspreid over het terrein bevinden zich de wasbakjes.

Wifi-ontvangst is over het hele terrein aanwezig. Hiervoor zijn verschillende abonnementen beschikbaar en kunt u aanschaffen bij de receptie van camping Gorishoek.

Camping Gorishoek

Het toeristenveld biedt plaats aan circa 15 plaatsen met voor elke plaats voldoende ruimte. Vooraan het toeristenveld vindt u ons sanitair. Het toeristenveld is autovrij, de auto parkeert u op het naastgelegen parkeerterrein.

U beschikt over een 6 ampere stroomaansluiting en een aansluiting op kabeltelevisie.

Wifi-ontvangst is over het hele terrein aanwezig. Hiervoor zijn verschillende abonnementen beschikbaar en kunt u aanschaffen bij de receptie van camping Gorishoek.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp