Kamperen

Het kamperen op de Gorishoekse Hoeve is knus en gezellig. In totaal zijn er circa 20 kampeerplaatsen beschikbaar met een aantal speciale verharde camperplaatsen.

De Gorishoekse Hoeve bestaat uit 2 kampeerlocaties, de Hoeve en Gorishoek. Op beide locaties bevinden zich kampeerplaatsen.

Locatie de Gorishoek

Deze locatie heeft circa 20 kampeerplaatsen, direct gelegen nabij het zwembad en speeltuin. Op deze locatie bevindt u zich dichterbij de diverse faciliteiten zoals het animatieteam in de zomer, het restaurant en overige huuraccommodaties.

Locatie de Hoeve

Deze locatie heeft een zestal kampeerplaatsen, waaronder een aantal speciaal verharde plaatsen voor campers. U staat hier over het algemeen wat rustiger, maar de faciliteiten op locatie Gorishoek zijn op korte loopafstand.

Het kampeergedeelte van de Gorishoekse Hoeve is zeer gunstig gelegen op loopafstand van alle faciliteiten. Met zijn beperkte capaciteit biedt het veld de intimiteit van een mini-camping. De verharde camper-plaatsen bevinden zich op locatie de Hoeve.

In het voor- en naseizoen hanteren we aantrekkelijke laag-seizoensprijzen en bij een verblijf van minimaal 3 nachten ontvangt u altijd een leuke korting, ook in ons hoogseizoen!

Benieuwd naar de beschikbaarheid en de kosten voor een mogelijk verblijf? Selecteer bij het online boeken het aantal personen, de gewenste periode en u ziet direct de daadwerkelijke kosten voor uw verblijf!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp