Jaarplaatsen

Op de Gorishoekse Hoeve zijn zowel op locatie de Hoeve als op locatie Gorishoek jaarplaatsen beschikbaar. Beide terreinen hebben hun eigen unieke kenmerken, welke hieronder per locatie besproken zal worden. Op deze pagina vindt u tevens een overzicht van de sta-caravans die momenteel te koop staan, een overzicht van beschikbare plaatsen en onze werkwijze.

Indien u vragen heeft, neem gerust even contact met ons op!

Gorishoek

Jaarplaatsen op de Gorishoekse HoeveLocatie Gorishoek is de locatie met de meeste faciliteiten, zoals het restaurant en het zwembad. De jaarplaatsen zijn allemaal met de auto te bereiken en u heeft de mogelijkheid om uw auto bij uw jaarplaats de parkeren.

Mede door een gedeeltelijke herstructurering van camping Gorishoek bieden we nog plaats aan 125 jaarplaatsen. De jaarplaatsen zijn aangesloten op riool, water, electra en kabeltelevisie. Standaard beschikt u over 6 ampere, maar dit kunt u verhogen tot maximaal 10 ampere.

Wifi-ontvangst is over het hele terrein aanwezig. Daarnaast heeft u de mogelijkheid op camping Gorishoek om vast internet via de kabel af te nemen. Een stabiele aansluiting met hoge snelheid, waarmee u probleemloos een heel seizoen kunt surfen op internet, met uw eigen draadloze modem.

de Hoeve

Kamperen op de Gorishoekse HoeveLocatie de Hoeve wordt ook wel het groene hart van de Gorishoekse Hoeve genoemd. De paden op de Hoeve zijn graspaden en geheel autovrij! U parkeert uw auto op een voor u gereserveerde plaats aan de buitenkant van het terrein, gelegen op loopafstand van uw perceel.

De jaarplaatsen zijn aangesloten op riool, water en electra. Standaard beschikt u over 6 ampere, maar dit kunt u verhogen tot maximaal 10 ampere. Op camping de Hoeve beschikken we niet over kabeltelevisie, maar digitenne of een schotelantenne zal hiervoor de oplossing kunnen bieden.

Wifi-ontvangst is over het hele terrein aanwezig.

Sta-caravans te koop

Hieronder staan de sta-caravans opgenomen die momenteel te koop staan op de Gorishoekse Hoeve. Als u interesse heeft in een van deze objecten of gewoon geheel vrijblijvend eens langs wilt komen, maak dan even een afspraak. Dan hebben we alle tijd voor u en kunnen wij u alles uitleggen over ons bedrijf en kunnen we natuurlijk de objecten samen bekijken.

Beschikbare jaarplaatsen

Momenteel hebben geen lege jaarplaatsen beschikbaar. Dit kan vanzelfsprekend in de komende maanden veranderen, houdt hiervoor onze website in de gaten.

Helaas is er de laatste tijd weer veel in het nieuws over campings die na verkoop een andere bestemming krijgen en waar u als vaste gast moet vertrekken. Het is mogelijk, indien er beschikbaarheid is, om uw eigen caravan mee te nemen naar de Gorishoekse Hoeve. Wel gaan we hierover natuurlijk graag in overleg met u en willen we wat meer weten over de caravan. U kunt bij ons ook terecht voor de aankoop van een nieuwe sta-caravan. We werken samen met een lokale dealer, waardoor vaak snel geschakeld kan worden. Heeft u ergens een sta-caravan op het oog en bent u op zoek naar een plaats? Neem dan ook gerust contact met ons op!

Tarieven

 • Huur jaarplaats
  vanaf EUR 1.515,00
  Onze tarieven voor de jaarplaatsen zijn afhankelijk van de grootte van de jaarplaats.
 • Toeristenbelasting
  EUR 150,00
  Het forfait-bedrag (vastgesteld tarief) voor het seizoen 2021 door de gemeente Tholen.
 • Kabeltelevisie
  EUR 160,00
  Een optionele aansluiting op kabeltelevisie. Ons kabelnetwerk is aangelegd door ZeelandNet / Delta, het signaal is digitaal en er is een mogelijkheid tot vast internet.
 • Vast internet
  EUR 149,00
  Optioneel kunt u kiezen voor een vaste aansluiting op internet. Gedurende het gehele seizoen online met een aansluiting op een kabelmodem op uw eigen plaats.
 • Zwaardere stroomaansluting
  EUR 70,00
  U heeft de optie om op uw plaats een 10A aansluiting te nemen.
 • Verbruik water en electra
  vanaf 0,32
  U betaalt uw volledige verbruik van water en electra jaarlijks achteraf.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp