Investeren met gegarandeerd rendement

Huidige Zeeuws Scandinavische Lodge

Investeren in een recreatiewoning? Een mooie belofte qua rendement? Dit klinkt als een gemiddelde zaterdagkrant, maar graag willen we u overtuigen van ons plan.

Ons bedrijf, de Gorishoekse Hoeve, is gelegen in Scherpenisse op het mooie eiland Tholen. De Gorishoekse Hoeve bestaat fysiek uit 2 locaties, namelijk camping Gorishoek (Gorishoeksedijk 25) en camping de Hoeve (Havenweg 3). Dit zijn 2 gescheiden kampeerbedrijven, die circa 100 m van elkaar liggen.

Sinds 5 jaar zijn we actief bezig ons te positioneren op de verhuurmarkt. Dit doen wij en benaderen wij op onze eigen manier. U investeert niet in een standaard verhuurchalet, waar er binnen recreatieland velen van zijn, maar u investeert in een uniek object! We hebben onze verhuurobjecten zelf ontwikkeld en samen met lokale ondernemers gerealiseerd. We bieden beleving die past bij ons en bij het eiland Tholen.

Momenteel bestaat ons verhuurpark uit 23 accommodaties, bestaande uit:

 • 2x Zeeuws Scandinavische lodges (realisatie 2015 / 2016)
 • 3x Zeeuws Scandinavische Cabins (realisatie 2018)
 • 2x Vintage caravans (realisatie 2017)
 • 6x Safaritenten (realisatie 2016 / vernieuwd 2018)
 • 3x Safaritenten XXL (realisatie 2019)
 • 3x Tipitenten (realisatie 2015 / vernieuwd 2020)
 • 4x De Waard kampeertenten (realisatie 2020)

Een zeer divers aanbod, voor verschillende doelgroepen. Ons terrein is voor de verhuur geopend van begin april t/m begin oktober. Naast verhuur biedt de Gorishoekse Hoeve plaats aan vaste jaarplaatsen, kampeerplaatsen en seizoenplaatsen.

De huidige uitbreiding van ons verhuurpark zal bestaan uit maximaal 3 Zeeuws Scandinavische Lodges XXL, die in 2020 gerealiseerd zullen worden.

Investeren als beleggen met gegarandeerd rendement

U investeert in een verhuur-object, waarbij het object volledig voor de verhuur ter beschikking komt. U ontvangt een gegarandeerd rendement gedurende een looptijd van 6 jaar.

De voordelen van investeren bij de Gorishoekse Hoeve:

 • U ontvangt een gegarandeerd vast rendement gedurende de eerste 6 jaar
 • U wordt totaal ontzorgd: geen onderhoudskosten / geen risico op inventarisbreuk
 • U loopt geen risico voor leegstand van de Lodge XXL
 • De totale verhuur-exploitatie wordt u uit handen genomen door de Gorishoekse Hoeve

Zeeuws Scandinavische Lodge XXL

Onze nieuwe accommodatie is een vergrote versie van de Zeeuws Scandinavische Lodge die we momenteel hebben staan. De Lodge XXL zal 10,4m lang worden en 5m breed, met gedeeltelijk een overdekte veranda.

Onze accommodaties worden ontwikkeld in samenwerking met lokale ondernemers en worden opgebouwd uit hout.

Wij zijn van mening, dat we om die reden rekening moeten houden met een eindige levensduur van de accommodatie en deze is gesteld op circa 15 jaar.

Gegarandeerd rendement

We bieden u graag een transparante doorkijk op het rendement dat geboden wordt. Allereerst spreken we over een gegarandeerd rendement gedurende de eerste 6 jaar. Dit roept natuurlijk gelijk een aantal vragen op:

 1. Waarom wordt er gesproken over een looptijd van 6 jaar?
  1. Na aanschaf van uw recreatiewoning, gaat u een huurovereenkomst aan met de Gorishoekse Hoeve voor een looptijd van 6 jaar. Gedurende deze looptijd worden de huuropbrengsten vooraf vastgesteld.
 2. Wat wordt bedoeld met een gegarandeerd rendement?
  1. In de huurovereenkomst wordt vastgelegd wat uw rendement zal zijn gedurende de looptijd van deze overeenkomst. In deze huurovereenkomst wordt ook vastgelegd, wat de waarde van uw recreatiewoning zal zijn bij het verstrijken van deze huurovereenkomst. Deze waarde wordt door de Gorishoekse Hoeve gegarandeerd. Na het verstrijken van de huurovereenkomst heeft u natuurlijk altijd de mogelijkheid een nieuwe huurovereenkomst aan te gaan met de Gorishoekse Hoeve tegen de dan geldende voorwaarden.

Financiele informatie

Aanschaf accommodatie

De aanschafwaarde van de Lodge XXL bedraagt EUR 45.000,00 (ex BTW)*. Hiervoor verkrijgt u de eigendom van de Lodge en zal de Lodge volledig worden ingericht. U hoeft derhalve geen apart inventarispakket meer aan te schaffen. De grond blijft eigendom van de Gorishoekse Hoeve

Huurovereenkomst

De Gorishoekse Hoeve gaat met u als eigenaar van de accommodatie een huurovereenkomst aan voor een periode van 6 jaar. Gedurende deze 6 jaar ontvangt u gegarandeerd 9,41% huuropbrengsten per jaar.

Restwaarde

Zoals eerder aangegeven, zijn we graag transparant voor wat betreft het rendement. Onze accommodaties hebben een vastgestelde levensduur en om deze reden moet er rekening gehouden worden een afschrijving (waardevermindering) van uw accommodatie. De Gorishoekse Hoeve garandeert echter, aan het einde van de looptijd van het huurcontract, een minimale waarde.

Netto-rendement

De vermelde huuropbrengsten van 9,41% is het bruto-rendement. Rekening houdend met de maximale afschrijving resteert een netto-rendement van ruim 5%!

Afloop huurcontract

Na afloop van het huurcontract heeft u de mogelijkheid uw accommodatie te verkopen of een nieuw huurcontract aan te gaan. De details van dit nieuwe huurcontract zullen worden afgestemd op de omstandigheid van die tijd.

We hopen dat u na het doornemen van onze informatie enthousiast bent geworden over onze investeringsmogelijkheden. Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend gesprek, waar we verder uitgebreid in kunnen gaan op onze visie en wij uw vragen zullen beantwoorden.

Graag tot ziens!

Emile en Juliette Hirdes
De Gorishoekse Hoeve –  Gorishoeksedijk 25 – 4694 PJ Scherpenisse
+31 (0) 166 66 2457
+31 (0) 6 422 71 845
info@gorishoeksehoeve.nl
www.gorishoeksehoeve.nl

*excl. BTW: als eigenaar van een recreatiewoning heeft u de mogelijkheid de BTW terug te vorderen. Ook als particulier is dit mogelijk.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp