Gepimpte vintage caravan

Op de Gorishoekse Hoeve hebben we 2 gepimpte caravans beschikbaar, een houten en een aluminium. Beide caravans hebben we zelf aangepast, om ze zo uniek te maken voor ons bedrijf.

Beide caravans hebben 2 slaapkamers, sanitair, woonkamer met keuken en een terras. Hierdoor zijn de caravan geschikt voor 4 personen.

De aluminium caravan lijkt aan de buitenkant het meest op een standaard caravan, maar aan de binnenkant wordt u verrast door een heerlijke bank, ruime bedden, ruime keuken en moderne afwerking. De combinatie tussen deze inrichting en het traditionele van de caravan zorgt voor een speciale beleving.

De houten caravan is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geheel op aangepast. Veel hout, een bedstee (die ook te gebruiken is als groot kinderbed), keuken met betonnen aanrechtblad, houten vlonder…. een schitterende accommodatie die bij binnenkomst direct zorgt voor een vakantiegevoel.

Foto

Van zowel de aluminium als de houten caravan hebben we hieronder wat foto’s opgenomen, om u zo een goed beeld te kunnen geven van beide accommodaties.

Aluminium caravan

Houten caravan

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!

Even rondkijken…
Van de houten caravan hebben we ook een 360 graden panorama beschikbaar, zodat u zelf daadwerkelijk even rond kunt kijken in de accommodatie!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp