Gepimpte vintage caravan

Op de Gorishoekse Hoeve hebben we een gepimpte houten caravan beschikbaar. De caravan hebben we zelf aangepast, om deze zo uniek te maken voor ons bedrijf.

De caravan heeft 2 slaapkamers, sanitair, woonkamer met keuken en een terras. Hierdoor is de caravan geschikt voor 4 personen.

De houten caravan is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geheel op aangepast. Veel hout, een bedstee (die ook te gebruiken is als groot kinderbed), keuken met betonnen aanrechtblad, houten vlonder…. een schitterende accommodatie die bij binnenkomst direct zorgt voor een vakantiegevoel.

Foto

Even rondkijken…
Van de houten caravan hebben we ook een 360 graden panorama beschikbaar, zodat u zelf daadwerkelijk even rond kunt kijken in de accommodatie!

Prijzen

De huurprijzen van onze accommodaties zijn opgebouwd uit de huursom, schoonmaakkosten en toeslagen per persoon per nacht. Indien u wilt weten wat de kosten voor een mogelijk verblijf zijn, kunt u het online boeken. Als u het boekingsproces doorloopt en de voor u benodigde gegevens invult, ziet u direct wat een mogelijk verblijf u zal gaan kosten. De kosten ziet u direct, voordat u de boeking definitief maakt!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp