Met ingang van 2015 zijn we gestart met de realisatie van onze Zeeuws Scandinavische Lodges. We hebben er op dit moment twee, gelegen op ruime percelen met eigen parkeerplaats. De lodge is geschikt voor 6 personen. Een tweepersoons slaapkamer en 2 slaapzolders, een badkamer met douche en een woongedeelte met keuken en zithoek. Het woongedeelte loopt via openslaande tuindeuren door naar de overdekte veranda. De lodge is te huur per dag, weekend / midweek of per week. In het voor- en naseizoen is de lodge zeer aantrekkelijk geprijsd. Honden zijn toegestaan in onze lodge.

Meer informatie…

AlgemeenPrijslijstInventarisIndelingVoorwaarden

In totaal hebben we 2 Zeeuws Scandinavische Lodges op camping Gorishoek. Ze staan naast elkaar, op ruime percelen met voldoende privacy. De lodge is te huur vanaf maart t/m oktober, met aantrekkelijke prijzen in het voor- en naseizoen. We hanteren dagprijzen, waarbij kortingen worden verleend op meerdaagse verblijven (oplopend tot 40%!).

De lodge is geschikt voor maximaal 6 personen

De lodge is door ons zelf ingericht en bedacht, om u zo een unieke vakantiebeleving te bezorgen. We verhuren geen 'standaard' chalets / huurcaravans meer, maar al onze accommodaties hebben we een persoonlijke uitstraling meegegeven.

De huurprijs is opgebouwd uit een aantal onderdelen. U betaalt bovenop de huurprijs een toeslag per persoon per nacht. Deze toeslag is voor de toeristenbelasting, mileuheffing en gebruik warm water. Daarnaast rekenen we voor de eindschoonmaak een bedrag van EUR 45,00.

Hieronder vindt u de volledige prijslijst voor seizoen 2017. Door op de afbeelding te klikken kunt u hem vergroten

De lodge heeft 3 slaapvertrekken, bestaande uit een slaapkamer beneden en 2 slaapvertrekken boven. Deze slaapvertrekken zijn in de vorm van een vide uitgevoerd, waarbij 1 vide afgeschermd kan worden met een traphekje.

Beneden is de badkamer met douche, toilet en wasbakje.

De woonkamer / woonkeuken is 1 vertrek, direct grenzend aan de veranda met openslaande tuindeuren

Als standaard voorwaarden hanteren we de Recron voorwaarden. Hieronder vindt u de Recron voorwaarden vakantieverblijven.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Direct reserveren

Wilt u direct onze Zeeuws Scandinavische lodge boeken? Klik op onderstaande button!
Reserveren

Onze mogelijkheden

air4
Kamperen
gh13
Jaarplaatsen
gepimptecaravan
Gepimpte vintage caravan
lodge
Zeeuws scandinavische lodge
2014-05-23-12.48.36
Tipitenten
safari
Safaritenten