We zijn in 2015 gestart met het verhuren van drie compleet ingerichte safaritenten en hebben het aanbod voor 2016 uitgebreid naar zes! Zeer veel ruimte, twee aparte slaap-compartimenten en zeer volledig ingericht. Wij verhuren onze safaritenten in samenwerking met diverse boekingspartners, waardoor we voor deze tenten wel werken met vaste aankomst- en vertrekdagen.
 

Informatie

AlgemeenPrijslijstInventarisVoorwaarden

Met ingang van 2015 zijn er 3 safaritenten beschikbaar voor de verhuur, vanaf 2016 worden deze uitgebreid naar 6. De safaritent is volledig ingericht, en beschikt over een ruime luifel.

Onze safaritenten zijn standaard ingericht voor zes personen. Met een vloeroppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter en stahoogte in de hele tent, heb je aan ruimte geen gebrek. De voorkant van de tent kan in zijn geheel open, met mooi weer is dit erg prettig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee stapelbedden en in de andere slaapcabine een tweepersoonsbed (140×200 cm). Kortom, het enige wat u zelf meeneemt zijn uw persoonlijke spullen, hand- en theedoek en uw kunt genieten van echt kampeerplezier in een unieke accommodatie.

In onze tenten staat een keuken op wielen die eenvoudig naar buiten te verplaatsen is zodat er bij mooi weer lekker buiten gekookt kan worden. De keuken is voorzien van een vier pits thermisch beveiligd gastoestel. In de keukenkastjes vind je servies en alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen koken.

Een belangrijk kenmerk van onze safaritenten is de luifel waardoor je ook bij wat minder weer toch lekker buiten kunt zijn. Onder de luifel staat een loungeset met een lage zit en in het woongedeelte een hoge tafel met stoelen welke allemaal makkelijk verplaatst kunnen worden.

Er zijn geen sanitaire voorzieningen en er is geen stromend water aanwezig in de tent. Wel is er elektriciteit en er is verlichting in de slaapcabines, het woongedeelte en onder de luifel. Verder staat er een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en is er een kacheltje aanwezig.

Ons compleet gerenoveerde sanitair (winter 2015 - 2016) ligt op korte loopafstand van de tenten.

Door op de afbeelding te klikken kunt u hem vergroten

Als standaard voorwaarden hanteren we de Recron voorwaarden. Hieronder vindt u de Recron voorwaarden vakantieverblijven.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Direct reserveren

Wilt u direct onze Safaritenten boeken? Klik op onderstaande button!
Reserveren
 

Ons volledige aanbod

air4
Kamperen
gh13
Jaarplaatsen
gepimptecaravan
Gepimpte vintage caravan
lodge
Zeeuws scandinavische lodge
2014-05-23-12.48.36
Tipitenten
safari
Safaritenten
Direct boeken