Camping Gorishoek is de locatie met de meeste faciliteiten, zoals het restaurant en het zwembad. De jaarplaatsen zijn allemaal met de auto te bereiken en u heeft de mogelijkheid om uw auto bij uw jaarplaats de parkeren.

Mede door een gedeeltelijke herstructurering van camping Gorishoek bieden we nog plaats aan 125 jaarplaatsen. De jaarplaatsen zijn aangesloten op riool, water, electra en kabeltelevisie. Standaard beschikt u over 6 ampere, maar dit kunt u verhogen tot maximaal 10 ampere.

Wifi-ontvangst is over het hele terrein aanwezig. Hiervoor zijn verschillende abonnementen beschikbaar en kunt u aanschaffen bij de receptie van camping Gorishoek. Daarnaast heeft u de mogelijkheid op camping Gorishoek om vast internet via de kabel af te nemen. Een stabiele aansluiting met hoge snelheid, waarmee u probleemloos een heel seizoen kunt surfen op internet, met uw eigen draadloze modem.

Hieronder hebben de prijslijst van camping Gorishoek voor u opgenomen, zodat u alles rustig kunt bekijken.

prijslijst seizoen 2018 - gorishoek

De objecten die momenteel te koop staan, kunt u hier vinden. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een nieuwe of tweedehands caravan op een beschikbare plaats. Zowel op camping Gorishoek als op camping de Hoeve zijn een aantal plaatsen beschikbaar. Interesse? Neem geheel vrijblijvend even contact met ons op.

Kijk ook even bij ‘jaarplaatsen op de Hoeve‘….