Camping de Hoeve wordt ook wel het groene hart van de Gorishoekse Hoeve genoemd. De paden op camping de Hoeve zijn graspaden en heel de camping is autovrij! U parkeert uw auto op een voor u gereserveerde plaats aan de buitenkant van het terrein, gelegen op loopafstand van uw perceel.

De jaarplaatsen zijn aangesloten op riool, water en electra. Standaard beschikt u over 6 ampere, maar dit kunt u verhogen tot maximaal 10 ampere. Op camping de Hoeve beschikken we niet over kabeltelevisie, maar digitenne of een schotelantenne zal hiervoor de oplossing kunnen bieden.

Wifi-ontvangst is over het hele terrein aanwezig. Hiervoor zijn verschillende abonnementen beschikbaar en kunt u aanschaffen bij de receptie van camping Gorishoek.

Hieronder hebben de prijslijst van camping de Hoeve voor u opgenomen, zodat u alles rustig kunt bekijken.prijslijst seizoen 2018 - jaarplaats de hoeve

De objecten die momenteel te koop staan, kunt u hier vinden. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een nieuwe of tweedehands caravan op een beschikbare plaats. Zowel op camping Gorishoek als op camping de Hoeve zijn een aantal plaatsen beschikbaar. Interesse? Neem geheel vrijblijvend even contact met ons op.

Kijk ook even bij ‘jaarplaatsen op Gorishoek‘….