Camping Gorishoek biedt plaats aan circa 150 jaarplaatsen. Deze jaarplaatsen zijn allen voorzien van een eigen water-, riool-, elektriciteit- en kabeltelevisieaansluiting. De grootte van de plaats varieert, maar gemiddeld zijn de plaatsen circa 150 m2 groot. Jaarplaatsen kunt u bezetten door een te koop staand object aan te schaffen of een nieuwe caravan te plaatsen  op een beschikbare plaats.

Meer informatie…

Standaard heeft u de beschikking over 6 Ampère, dit kan tegen vergoeding worden verhoogd tot maximaal 10 Ampère. Op onze camping beschikken wij over een vast kabelnet, maar u kunt ook eventueel een aansluiting nemen op digitenne van KPN. Een schotel mag niet worden geplaatst.

Met ingang van seizoen 2010 zijn de richtlijnen met betrekking tot de vaste jaarplaatsen veranderd. De reden hiervoor was, dat in de loop der jaren de regels waren vervaagd en hierdoor de indeling van de jaarplaatsen te veel uiteen ging lopen. Daarmee liep de uitstraling en netheid van de camping achteruit. Tevens wilde wij het aspect veiligheid; waarborgen.

Een aantal belangrijke wijzigingen op een rij:

  • Alle sta-caravans dienen om de drie jaar gekeurd te worden
  • Op een plaats mag voor maximaal 50 m2 verharding / bestrating worden geplaatst
  • Afscheidingen tussen de plaatsen dienen te bestaan uit groenvoorziening

Graag zien wij eventuele lege plaatsen gevuld met nieuwe sta-caravans. Om dit te stimuleren krijgt u bij aanschaf van een nieuwe sta-caravan een jaar staangeld gratis. Nieuwe sta-caravans dienen bij ons aangeschaft te worden.

Sta-caravans te koop

Caravan 157

Vraagprijs EUR 11.000 caravan 157

Prijslijst

Ons volledige aanbod…

air4
Kamperen
gh13
Jaarplaatsen
gepimptecaravan
Gepimpte vintage caravan
lodge
Zeeuws scandinavische lodge
2014-05-23-12.48.36
Tipitenten
safari
Safaritenten
Boek direct uw verblijf

Internet

Video