Met ingang van 2015 zijn er 2 gepimpte vintage " hippe" caravans beschikbaar voor de verhuur. De caravans zijn begin 2015 geheel verbouwd en vernieuwd, om onze bijzondere verhuuraccommodaties verder uit te breiden. We beschikken over een houten vintage caravan en een aluminium vintage caravan. De gepimpte caravans zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over comfortabele bedden.

Foto’s

Er zijn twee gepimpte vintage caravan, een houten en een aluminium. Beide zijn van binnen door ons verbouwd, om u zo een bijzonder verblijf te bieden.

Gepimpte vintage caravan (hout)

Gepimpte vintage caravan (aluminium)

Meer informatie…

AlgemeenPrijslijstInventarisIndelingVoorwaarden

In totaal hebben we 2 gepimpte caravans op camping Gorishoek. Ze staan naast elkaar, op ruime percelen met voldoende privacy. De caravan is te huur vanaf maart t/m oktober, met aantrekkelijke prijzen in het voor- en naseizoen. We hanteren dagprijzen, waarbij kortingen worden verleend op meerdaagse verblijven (oplopend tot 30%!).

De caravan is geschikt voor maximaal 4 personen

De caravan is door ons zelf ingericht, om u zo een unieke vakantiebeleving te bezorgen. We verhuren geen 'standaard' chalets / huurcaravans meer, maar al onze accommodaties hebben we een persoonlijke uitstraling meegegeven.

De huurprijs is opgebouwd uit een aantal onderdelen. U betaalt bovenop de huurprijs een toeslag per persoon per nacht. Deze toeslag is voor de toeristenbelasting, mileuheffing en gebruik warm water. Daarnaast rekenen we voor de eindschoonmaak een bedrag van EUR 35,00.

Hieronder vindt u de volledige prijslijst voor seizoen 2017. Door op de afbeelding te klikken kunt u hem vergroten

Gepimpte vintage caravan (hout)

Deze caravan heeft 2 slaapvertrekken, beide met een tweepersoonsbed. Een slaapvertrek is in de vorm van een bedstee, die middels een kinderhekje af te schermen is en dus ook prima te gebruiken als kinderbed.

Apart is er de natte ruimte met douche, toilet en wasbakje. In de woonkamer staat een vaste bank, eettafel. De keuken grenst direct aan het woongedeelte.

Buiten is een ruim terras en u kunt de auto direct naast de caravan parkeren.

Gepimpte vintage caravan (hout)

Deze caravan heeft ook 2 slaapvertrekken, een met een stapelbed en de andere met een tweepersoonsbed (kunnen ook apart).

Apart is er de natte ruimte met douche, toilet en wasbakje. In de woonkamer staat een ruime bank en een eettafel. De keuken grenst direct aan het woongedeelte.

Buiten is een ruim terras en u kunt de auto direct naast de caravan parkeren.

Als standaard voorwaarden hanteren we de Recron voorwaarden. Hieronder vindt u de Recron voorwaarden vakantieverblijven.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Direct reserveren

Wilt u direct onze gepimpte caravan boeken? Klik op onderstaande button!
Reserveren

het complete aanbod…

air4
Kamperen
gh13
Jaarplaatsen
gepimptecaravan
Gepimpte vintage caravan
lodge
Zeeuws scandinavische lodge
2014-05-23-12.48.36
Tipitenten
safari
Safaritenten
Direct uw verblijf boeken...