safari-zomer

Einde seizoen voor de verhuur van tenten

Het laatste weekend van september is voorbij en dat betekent dat de safari-tenten en de tipi-tenten weer langzaam richting winterstalling gaan. Het was voor beide tenten weer een geweldig seizoen! Het voorjaar was rustig, met uitzondering van Hemelvaart en Pinksteren. Dit was met name te danken aan het mindere weer. De zomer en ook zeker de maand september waren erg goed!

Het weer is nu eigenlijk ook nog voortreffelijk te noemen, maar we merken dat de nachten nu wel erg vochtig gaan worden. En de tenten moeten natuurlijk allemaal droog zijn voordat we ze kunnen opruimen.

Volgend jaar zullen de tenten weer vanaf half april gereed staan voor u als gast en hopelijk beginnen we het jaar met beter weer dan dit jaar, maar het blijft natuurlijk Nederland. Gaat er nog wat veranderen voor komend jaar? We gaan de safari-tenten nog iets gezelliger maken en de grootste verandering zal zijn dat ook de safari-tenten voor komend seizoen ook verhuurd gaan worden zonder vaste aankomstdag. Dus wilt u in de zomer niet vastzitten aan een vaste aankomst- en vertrekdag, dan zal dit komend seizoen ook mogelijk worden bij onze safari-tenten. Momenteel kon dit overigens al bij de tipi-tenten en al onze overige huur-accommodaties.

Bedankt voor het afgelopen seizoen en tot volgend jaar in een van onze luxe ingerichte tenten!