Camping Gorishoek, het hart van de Gorishoekse Hoeve. Op camping Gorishoek bevinden zich de meeste faciliteiten, waaronder het zwembad en het restaurant. Een camping die zich naast de vaste jaarplaatsen en toeristische plaatsen, steeds meer gaat richten op het bijzondere kamperen. Tipi-tenten, safaritenten, gepimpte sta-caravans en een scandinavische lodge behoren tot ons aanbod en zijn zeker de moeite waard te bezoeken. Graag tot ziens op onze camping!

Onze mogelijkheden

air4
Kamperen
gh13
Jaarplaatsen
gepimptecaravan
Gepimpte vintage caravan
lodge
Zeeuws scandinavische lodge
2014-05-23-12.48.36
Tipitenten
safari
Safaritenten
Boek direct uw accommodatie!

Faciliteiten

Verwarmd zwembad

Een camping kan niet zonder zwembad! Het zwembad bestaat uit een groot bad en een apart peuterbad en is gelegen op camping Gorishoek. Daarnaast zijn er uitgebreide lig-mogelijkheden aanwezig rondom het zwembad. Het zwembad is gratis toegankelijk voor de gasten van de Gorishoekse Hoeve. zwembad

Restaurant SMAEK

boerkievit In restaurant SMAEK werken we met verse, lokale producten en onze gerechten zijn Zeeuws / Zuid-Europees gericht. Kijk voor alle informatie over ons restaurant op onze aparte website.

Speeltuin (tot 12 jaar)

Op zowel camping Gorishoek als op camping de Hoeve is een speeltuin. De speeltuin op camping Gorishoek bestaat volledig uit zand,speeltuin
lees meer...

Receptie

Op onze receptie kunt u terecht voor al uw vragen en inlichtingen. Zowel op camping Gorishoek als op camping de Hoeve is een receptie, zodat u alle informatie binnen handbereik heeft.

Verse broodjes

versebroodjes Voor heerlijke verse broodjes in de ochtend kunt u elke ochtend terecht tussen 8.30 -10.00 uur bij restaurant SMAEK. Harde broodjes, zachte bollen, stokbrood en luxe koeken,
lees meer...

Sanitair

sanitair Op camping Gorishoek zijn twee sanitaire voorzieningen beschikbaar, waarvan het sanitairgebouw op het toeristenveld in 2016 volledig is gerenoveerd.
lees meer...

Kinderboerderij

Konijnen, kippen, geiten, hangbuikzwijnen en eendjes. Dat is ongeveer op dit moment de samenstelling van onze kinderboerderij. Alle dieren zijn erg mak, dus voor de kleintjes is het geen probleem de dieren te aaien. De kinderboerderij is gelegen op camping Gorishoek.

Wasserette

Verblijft u een langere periode op onze camping dan is het fijn dat de kleren gewassen kunnen worden. Daarom beschikken beide campings over een wasserette, waarin tegen een kleine vergoeding gewassen en gedroogd kan worden. Let er wel op dat u hiervoor tijdig een afspraak maakt!

Afhaal-mogelijkheden

Afhaal van friet en snacks is mogelijk, maar met ingang van 2015 zijn de afhaalmogelijkheden uitgebreid (kijk hiervoor bij restaurant SMAEK. U besteld gewoon binnen bij restaurant SMAEK en kan in uw caravan of tent lekker eten!

WIFI

Over het gehele terrein een prima wifi-dekking, zodat u bij uw tent, caravan of camper het thuisfront op de hoogte kunt houden van uw vakantieplezier. WIFI tarieven 2015

Strandjutter / animatie

strandjutter De strandjutter is de ruimte van waaruit het animatieteam in de zomer zijn activiteiten organiseert. Gelegen dicht bij het speelveld en speeltuin, de ideale locatie voor sport en spel. Gedurende het hoogseizoen worden er van maandag t/m zaterdag tal van activiteiten georganiseerd. Op moment dat de thema's bekend zijn, zal de evenementenlijst op deze website worden geplaatst.

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Video

Omgeving

de Gorishoekse Hoeve is gelegen op het mooie eiland Tholen, middenin de Oosterschelde. Dit stukje van Zeeland kenmerkt zich met name door haar uitgestrektheid, fantastische fiets- en duikmogelijkheden middenin haar mooie natuur. We hebben ervoor gekozen niet alle informatie opnieuw op een onze website te plaatsen, maar we verwijzen u graag door naar 2 websites, waar uw alle informatie over het eiland Tholen kunt vinden. Laat u verrassen door al het moois Tholen u te bieden heeft!
Ga naar eilandtholen.nl...

Ga naar VVV Zeeland...

Tholen

Een dagje erop uit?